Suomen Jättikasvisyhdistyksen vuoden 2023 jäsenmaksuja otamme vastaan Tammikuun 2023 alusta alkaen.

Tammikuun aikana jäsenmaksunsa maksaneet saavat siemenkirjeen, joka postitetaan heille helmikuun loppuun mennessä.

Jäseneksi voi liittyä myöhemminkin mutta siemenkirjettä ei lähetetä kuin tammikuussa jäsenmaksun maksaneille. Tarkista, että kirjaat oikeat tiedot viestikenttään.

Siemenkirjeitä on varattu 250kpl

Jäsenmaksu vuonna 2023 on 25 €. Huom: Jäsenyys maksetaan Tammikuussa 2023

Tilinumero on:  FI43 5750 0120 2637 52

Maksaessasi kirjoita viestikenttään: nimesi,  postiosoitteesi  ja sähköpostiosoitteesi.
Lisäksi maininta   "Jäsenmaksu 2023" (tai pelkkä "2023")   mikäli ko. tieto kenttään mahtuu yhteystietojen jälkeen.

Niin uusien jäsenien, kuin myös  jäsenmaksunsa uudistavien, täytyy kirjoittaa viestikentään kaikki vaadittavat tiedot. Jäsenrekisteri kootaan vuosittain näistä yhteystiedoista, joten niiden ilmoittaminen maksun yhteydessä on välttämätöntä.

Yhdistyksen jäsenten WhatsApp-ryhmään saa sähköpostilla liittymislinkin. Katso, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Henkilörekisteriseloste (GDPR) löytyy kohdasta yhdistys/henkilörekisteriseloste